Kérastase gir deg den ultimate hårpleieopplevelsen

Mennesker i dag har større forventninger til kvalitet når det kommer til tjenester og service enn noensinne. Flere drømmer om den ultimate opplevelsen av velvære og luksus, også når de er hos frisøren. For mange er denne opplevelsen ensbetydende med Kérastases unike salongbehandlinger; Kérastase-ritualet. Kunden er i sentrum av oppmerksomheten, midt i en avslappende behandling der skjønnhet og velvære kommer sammen i perfekt harmoni.

Å gi håret riktig pleie er viktig for Kérastase fordi håret er en av de viktigste attributter og har en sterk innvirkning på den generelle følelse av velvære. Kérastase er både klassisk og moderne, dristig men ikke provoserende, ettertraktet, men ikke utilgjengelig. Kérastase er selektiv, luksuriøs hårpleie på sitt beste og siden 1964 har L’Oréal Advanced Research valgt å integrere den mest avanserte teknologien i Kérastases produkter. Dette er unike avant-garde formler med de mest innovative ingredienser for å skape et sublimt, vakkert hår.

Produktene selges kun i de mest prestisjefylte salongene, og styrken til Kérastase ligger i de særdeles kyndige hendene til frisøren. En diagnose hos en rådgivende Kérastase-frisør er første steget til et skreddersydd salongrituale som er tilpasset din hårtype og din hodebunn, samt et personlig tilpasset hjemmepleierituale. Våre Kérastase-frisører har den nødvendige ekspertisen og erfaringen for å skape den ultimate hårpleiopplevelsen for deg og ditt hår – både i salongen og hjemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *