Er du vårt nye stjerneskudd?

Ledig stilling hos Chess Frisør Moa

For vår salong på Amfi Moa ønsker vi nå å vokse med et nytt stjerneskudd!

Chess Frisør holder til i Amfi Moa og Ålesund Storsenter. Våre fagutdannede frisører utfører profesjonelle behandlinger innen hår og styling, ved bruk av kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer. Vi er opptatt av å gi kunder en god besøksopplevelse, enten de er her for behandling eller for anbefaling av produkter.

Fordi vi ikke har timebestilling, har vi god tid til å utføre den behandlingen våre kunder ønsker, og muligheten til å kunne tilby flere behandlinger enn det som var planlagt.

Hva vil du gjøre hos oss?

Som frisør hos oss vil dine arbeidsoppgaver hovedsakelig gå ut på å:

  • Ta hånd om kunden på den aller beste måten
  • Gi kunden håndverk av høy kvalitet
  • Salg og rådgivning av behandlinger og produkter
  • Bidra til at arbeidsmiljøet er godt

Hvem er du?

Du er en som har svennebrev, eller som har lang erfaring som frisør. Og har du ikke svennebrev, så kanskje du ønsker å ta det. For å bli vurdert til stillingen bør du kunne flytende norsk, både muntlig og skriftlig.

Utover dette vil dine personlige egenskaper og motivasjon bli sterkt vektlagt. For å lykkes, og ikke minst trives i rollen, ser vi for oss at du er imøtekommende og serviceminded – kundene våre betyr alt, og de ønsker vi å ivareta på beste måte. Samarbeid, hjelpsomhet og initiativ skaper god dynamikk og der er du helt rå! Du har en positiv innstilling og er ikke redd for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, små og store. I tillegg håper vi du er som oss når det kommer til vår lidenskap og interesse for mote og hårpleie!

Og hva kan vi tilby deg?

Hos oss i Chess Frisør kan du være sikker på at du får en morsom og givende arbeidshverdag. Vi kan by på et inkluderende miljø med stor takhøyde. Videre er vi over gjennomsnittet opptatt av å skape gode kundeopplevelser og samtidig ha det gøy sammen på jobb. Du vil få god opplæring og alltid være trygg på at vi står sammen om å skape de beste øyeblikkene for våre kunder.

Ønsket oppstart er så raskt som mulig. Er du den vi søker etter? Vi ser fram til å høre fra deg!

CV og søknad kan sendes til:

post@chessfrisor.no
eller leveres i salongen.